Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Her er Bergen brannvesens nye stolthet

Publisert 09.juli 2019

Bergen brannvesen har fått ny kommandobil. Etter tøff konkurranse og testing falt valget på ŠKODA Kodiaq levert av Møller Bil Kokstad. En stor dag for begge parter.

-Vi er stolte av det nye samarbeidet. Det viser hvilken tiltro brannvesenet i Bergen har både til oss og produktene, sier Thomas Holmaas som er salgssjef ved ŠKODA-forhandleren.

Det var Holmaas selv som overleverte den nye kommandobilen Bergen brannvesen.

Bergen brannvesen orienteres av salgssjef Thomas Holmaas fra Møller Bil Kokstad.

Møller Bil Kokstad var til slutt den leverandøren som oppfylte kriteriene til den nye kommandobilen best. I tillegg var den rimeligst. De siste ukene er den blitt oppgradert og tilpasset hos Møller Bils samarbeidspartner, Omnia Bilombygging, på Midttun. På plass er riktig utvendig farge, logoer, blålys, ekstralys, sirenehøytaler, reolsystem i bagasjerommet og DEFA-ladesystem. Utover det er det ingen oppgraderinger av hverken drivverk, bremser eller understell. Helt til slutt er kommandobilen godkjent av Statens Vegvesen som utrykningskjøretøy.

-At brannvesenet velger ŠKODA viser hva slags kvalitet det er på produktet. Jeg tror denne bilen blir veldig godt lagt merke til i bybildet, sier Holmaas avslutningsvis med et smil om munnen.

Her er den nye kommandobilen, en ŠKODA Kodiaq, under bygging.

Bilen under bygging hos Møller Bils samarbeidspartner Omnia Bilombygging