Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Om oss

Hos Møller Bil Kokstad har vi alt du trenger til din Škoda

Møller Bil Kokstad tilbyr salg av nye  Škoda-modeller, og vi hjelper deg med å oppfylle bildrømmen din med gode leasing- og finansieringsordninger gjennom Škoda Financial Services. Vi skaffer det du måtte ønske og ha behov for av originalt tilbehør til din bil.

Vi tilbyr også en rekke tjenester innen service og reparasjon. Vi har et autorisert merkeverksted hvor vi utfører større og mindre reparasjoner, og vi har delesalg av originale bildeler til Škoda. Vi utfører EU-kontroll, ruteskift og dekkskifte. Vi har et eget dekkhotell hvor du kan lagre dekkene dine på en optimal måte frem til neste sesong.

Ønsker du prøvekjøring? Vi har et stort utvalg av Škoda-modeller slik at du kan prøvekjøre akkurat den bilen du ønsker deg.

Uansett hva du trenger råd eller hjelp til, står våre engasjerte og serviceinnstilte medarbeidere klare til å hjelpe deg.

Møller Bil Kokstad ble etablert og åpnet i 2012, og bedriften er i dag den største Škoda-forhandleren i Bergen. Møller Bil Kokstad er en videreføring av Hope Auto, som var forhandler av Škoda inntil de ble kjøpt opp av MøllerGruppen AS.

Møller Bil er Norges største bilforhandlerkjede med 42 bilforhandlere på tvers av landet. Alle våre forhandlere har også bilverksted, hvorav 11 av bilverkstedene har konkret spesialisering innen bilskade. Møller Bils ambisjon er å være Norges ledende leverandør av bil, bilhold og bilservice. Hos oss skal det være enkelt og komme innom for å skifte motorolje raskt, få hjelp til et dekkskifte, be om et godt tilbud på billån og bilforsikring eller å bestille en EU-kontroll, for å nevne noe.
Velkommen til oss i Møller Bil.