Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Service og reparasjon av bil hos Møller Bil Kokstad

Møller Bil Kokstad tilbyr en rekke tjenester innen service og reparasjon av ŠKODA, enten du trenger en rutineservice, EU-kontroll, utskifting av bilglass eller en stor eller liten reparasjon på bilen din. Hos oss kan du tegne en service- og vedlikeholdsavtale, noe som gir deg full oversikt over vedlikeholdskostnadene for din bil.

Vi har et autorisert merkeverksted hvor dyktige og engasjerte fagpersoner utfører alle reparasjoner og bilservicer i samsvar med strenge retningslinjer fra ŠKODA-fabrikken. Vi er en ISO-sertifisert bedrift, og vi leverer alltid høy kvalitet til en fornuftig pris. Vi bruker kun originale bildeler fra ŠKODA, noe som sikrer at bilen din holder den samme høye kvaliteten lengre. Det er også en forutsetning at du følger serviceprogrammet fra ŠKODA-fabrikken for å opprettholde nybilgarantien, og for å få automatisk 24-timers mobilitetsgaranti – det vil si at du får veihjelp 24 timer i døgnet.

Dersom du trenger hjelp til å skifte dekk, hjelper vi deg gjerne med bytting, vask og kontroll av dekkene. Vi kan også lagre dekkene på vårt dekkhotell, slik at de blir oppbevart på en optimal måte frem til neste sesong.

Ved å bruke et autorisert ŠKODA-verksted som oss, kan du føle deg trygg på at jobben blir gjort på best mulig måte. Vi gjør alltid vårt ytterste for at bilen din skal holde seg i god teknisk stand. I tillegg er det svært viktig for oss er at du som kunde trives hos oss, og at du opplever at du får den kundeservicen du forventer og fortjener.

Du er alltid velkommen hos oss, og vi vil gjøre vårt ytterste for å gi gode råd og god hjelp uansett hva du trenger i forhold til bilholdet ditt.