Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Åpner ladestasjoner for elektriske biler

Publisert 22.juni 2020

Elleve ladestasjoner utenfor butikken som er åpne for alle. Vi tilbyr også lynlading med inntil 150 kW.

Ladeområdet består av ni ladestasjoner med inntil 22 kW AC-lading og to med inntil 150 kW DC lading - såkalt lynlading. Ladestasjonene kan lade alle elektriske  biler med Type2-kontakt (AC-lading) og CCS-kontakt (DC-lading) - ikke bare ŠKODA.

Dette er prisene

  • DC-lading: 10 kr/minutt
  • AC-lading: 250 kr/lading

Enkelt å lade

For å kunne benytte deg av ladestasjonene er du avhengig av CloudCharge-appen fra Defa. Last ned CloudCharge-appen fra App Store eller Google Play. Når appen er installert oppretter du en konto og registerer et bankkort. Om du har en ladebrikke kan du koble denne til kontoen slik at du slipper å bruke appen neste gang. En annen mulighet for betaling er via SMS. Flere detaljer finner du på hver ladestasjon.

Når du bruker appen må du se etter IDen som står på ladestasjonene du er parkert ved og finne den igjen i appen. Slik sikrer du at ladingen starter fra riktig ladestasjon. I appen kan du starte og stoppe ladingen, se betalingshistorikk samt hvor våre og andres ladestasjoner befinner seg.

Bruker du ladebrikke legger du den inntil området som er merket på ladestasjonen.

CloudCharge-appen er her i bruk.

Åpent DØGNET RUNDT

Ladestasjonene er åpne for alle hele døgnet, men AC-laderne er forbeholdt våre egne biler og kundebiler i våre åpningstider. Vi ber deg om å flytte bilen så fort den er ferdig med å lade for å gi plass til andre.

Tips: Unngå å dele ladestolpe

Alle laderne er koblet sammen to og to. Om to biler lader fra samme ladestolpe vil effekten til begge halveres. Svært få biler tar både 22 kW og 150 kW, men det er lurt å ikke lade ved siden av en annen bil som deler ladestolpe om mulig da prisen er den samme. Hastigheten vil da reduseres til hhv. 11 kW og 75 kW.

Møller Bil Kokstad er fornøyd med det nye ladetilbudet til elbileiere rundt Kokstad.

Her forsøker daglig leder, Helge Bakke, å lade for første gang via CloudCharge-appen. Det gikk smertefritt. Han er sammen med delesjef RIchard Eriksen og salgs- og markedssjef Thomas Holmaas svært fornøyd med det nye ladetilbudet som nå er tilgjengelig for alle på Kokstad.