Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Magasin

 • Støtter Kreftforeningen for hver solgte ŠKODA

  Møller Bils forhandlere i Bergen gir nå 100 kr for hver utlevert bil til Kreftforeningens nye møtested for kreftpasienter og pårørende. Med et mål om flere tusen utleverte biler i år bidrar det godt til etableringen av Vardesentret på Haukeland som skal stå ferdig i høst.

  Les mer
 • Helge og Jan Eirik hedret for 25 års innsats

  Hvert år hedres medarbeiderne som har vært ansatt i 25 år i Møller-systemet. I år ble alle som startet i 1995 og 1996 feiret, og to av de jobber her i Møller Bil Kokstad.

  Les mer
 • Norgesferie i ŠKODA ENYAQ iV

  Denne sommeren har mange nordmenn lagt ut på bilferie i eget land. Møller Bil Kokstads salgs- og markedssjef, Thomas Holmaas, er en mange som har gjort det for første gang i elbil. Han og familien på fem satt seg inn i ŠKODA ENYAQ iV i juli med Lofoten som mål. Slik gikk turen.

  Les mer
 • Denne ŠKODAen er klar for leteaksjoner (video)

  Møller Bil Kokstad er stolt leverandør av ny mannskapsbil til Sotra Røde Kors Hjelpekorps. Se hva som gjorde at de valgte ŠKODA KODIAQ og hvordan de har oppgradert SUVen for bistå i leteaksjoner.

  Les mer
 • Vidar er mureren som ble bilmekaniker

  Vidar Djuvik fra Nesttun begynte som bilmekaniker hos Møller Bil Kokstad i 2013. For den bilinteresserte Vidar var veien lang til drømmejobben som bilmekaniker.

  Les mer
 • Her er ENYAQ iV i Bergen for første gang

  Over 500 nysgjerrige forhåndsbestillere var innom Møller Bil Kokstads eksklusive visning av ŠKODA ENYAQ iV. Se film og bilder av familie-SUVen fra det første besøket i Bergen.

  Les mer
 • ENYAQ-salget er godt i gang

  Etter en lang ventetid for både ansatte og kundene hos Møller Bil Kokstad er salget endelig i gang av ŠKODA ENYAQ iV. For første gang lanserer ŠKODA en elektrisk familiebil og i kjent ŠKODA-stil er prisen attraktiv. Det er også bagasjeplassen på nesten 600 liter.

  Les mer
 • Åpner ladestasjoner for elektriske biler

  Elleve ladestasjoner utenfor butikken som er åpne for alle. Vi tilbyr også lynlading med inntil 150 kW.

  Les mer
 • Skal du på bilferie i Norge i år?

  Mange nordmenn velger å sette seg i bilen og legge ut på ferie i Norge denne sommeren. Årsakene er høy kronekurs, usikkerhet knyttet til koronaviruset og at mange er helt eller delvis permittert. Om du skal ut på bilferie er det lurt å sørge for at bilen er i god stand slik at det ikke oppstår noen overraskelser.

  Les mer
 • Klare for Bilmesse på Sotra

  Premiere på ny SUV og vi forteller mer om våre ladbare modeller som er like rundt hjørnet.

  Les mer
 • Kåret til årets skadesenter

  Møller Bils eget skadesenter i Bergen er utnevnt til best i landet.

  Les mer
 • Her er Bergen brannvesens nye stolthet

  Bergen brannvesen har fått ny kommandobil. Etter tøff konkurranse og testing falt valget på ŠKODA Kodiaq levert av Møller Bil Kokstad. En stor dag for begge parter.

  Les mer
 • Slik gjør du din ŠKODA ferieklar

  Sommeren står for tur og mange benytter årets varmeste dager til bilturer i inn og utland. Her er våre råd til hva du bør sjekke før avreise for å unngå utfordringer som både kan koste deg unødvendige penger, lukt og tid.

  Les mer