Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Magasin

 • Helge og Jan Eirik hedret for 25 års innsats

  Hvert år hedres medarbeiderne som har vært ansatt i 25 år i Møller-systemet. I år ble alle som startet i 1995 og 1996 feiret, og to av de jobber her i Møller Bil Kokstad.

  Les mer
 • Norgesferie i ŠKODA ENYAQ iV

  Denne sommeren har mange nordmenn lagt ut på bilferie i eget land. Møller Bil Kokstads salgs- og markedssjef, Thomas Holmaas, er en mange som har gjort det for første gang i elbil. Han og familien på fem satt seg inn i ŠKODA ENYAQ iV i juli med Lofoten som mål. Slik gikk turen.

  Les mer
 • Denne ŠKODAen er klar for leteaksjoner (video)

  Møller Bil Kokstad er stolt leverandør av ny mannskapsbil til Sotra Røde Kors Hjelpekorps. Se hva som gjorde at de valgte ŠKODA KODIAQ og hvordan de har oppgradert SUVen for bistå i leteaksjoner.

  Les mer
 • Vidar er mureren som ble bilmekaniker

  Vidar Djuvik fra Nesttun begynte som bilmekaniker hos Møller Bil Kokstad i 2013. For den bilinteresserte Vidar var veien lang til drømmejobben som bilmekaniker.

  Les mer
 • Her er ENYAQ iV i Bergen for første gang

  Over 500 nysgjerrige forhåndsbestillere var innom Møller Bil Kokstads eksklusive visning av ŠKODA ENYAQ iV. Se film og bilder av familie-SUVen fra det første besøket i Bergen.

  Les mer
 • Ikke utsett dekkhotelltimen

  Møller Bil Servicesenter Kokstad har er et av Bergens største dekkhotell og anbefaler kundene allerede nå til å tenke på høstens hjulskift. Med begrenset kapasitet grunnet smitteverntiltak oppfordrer servicemarkedssjef Harald Hella alle til å booke tid nå og ikke vente.

  Les mer
 • ENYAQ-salget er godt i gang

  Etter en lang ventetid for både ansatte og kundene hos Møller Bil Kokstad er salget endelig i gang av ŠKODA ENYAQ iV. For første gang lanserer ŠKODA en elektrisk familiebil og i kjent ŠKODA-stil er prisen attraktiv. Det er også bagasjeplassen på nesten 600 liter.

  Les mer
 • Her er prisene på ŠKODA OCTAVIA som ladbar hybrid

  Nå starter salget av helt nye ŠKODA OCTAVIA og først ut er to ladbare hybrider med 204 og 245 hk. Førstnevnte kommer i godt utstyrte Ambition og Style-utgaver og sistnevnte i tøff RS-utgave. Alle kan bestilles nå og leveres her på Kokstad senere i høst.

  Les mer
 • Åpner ladestasjoner for elektriske biler

  ŠKODAs inntog i den elektriske verden kommer lynfort. Derfor har Møller Bil Kokstad etablert hele elleve nye ladestasjoner utenfor butikken som er åpne for alle.

  Les mer
 • Skal du på bilferie i Norge i år?

  Mange nordmenn velger å sette seg i bilen og legge ut på ferie i Norge denne sommeren. Årsakene er høy kronekurs, usikkerhet knyttet til koronaviruset og at mange er helt eller delvis permittert. Om du skal ut på bilferie er det lurt å sørge for at bilen er i god stand slik at det ikke oppstår noen overraskelser.

  Les mer
 • Derfor bør du ta verkstedtimen nå

  Vårt verksted holder åpent som vanlig i disse utfordrende tidene, men vi tar alle forholdsregler for å hindre smittefaren. Se hvilke tiltak vi gjør for at du og vi skal få gjennomført vedlikeholdet av bilen din.

  Les mer
 • Håper på større rekruttering til reservedelsfaget

  Jabbar Goma fra Askøy begynte som lærling på delelageret i 2012 – samme året som Møller Bil Kokstad åpnet. To år senere tok han fagbrevet i reservedelsfaget og har siden jobbet som delemedarbeider her.

  Les mer
 • Klare for Bilmesse på Sotra

  Premiere på ny SUV og vi forteller mer om våre ladbare modeller som er like rundt hjørnet.

  Les mer
 • Salgsstart for SUPERB som ladbar hybrid

  Den ultimate familiebilen ŠKODA SUPERB er endelig tilgjengelig som ladbar hybrid. Med en elektrisk rekkevidde på 55 kilometer (WLTP) kan du fint kjøre kun på strøm i hverdagen, men samtidig ha muligheten til å legge ut på langtur uten å tenke på rekkevidden. Startprisen er i kjent ŠKODA-stil gunstig.

  Les mer
 • Kåret til årets skadesenter

  Møller Bils eget skadesenter i Bergen er utnevnt til best i landet.

  Les mer
 • ŠKODAs minste blir elektrisk og rimelig

  Nå kan du forhåndsreservere CITIGOe iV og få en tidlig plass i køen når elbilnyheten lanseres tidlig i 2020.

  Les mer
 • Her er Bergen brannvesens nye stolthet

  Bergen brannvesen har fått ny kommandobil. Etter tøff konkurranse og testing falt valget på ŠKODA Kodiaq levert av Møller Bil Kokstad. En stor dag for begge parter.

  Les mer
 • Slik gjør du din ŠKODA ferieklar

  Sommeren står for tur og mange benytter årets varmeste dager til bilturer i inn og utland. Her er våre råd til hva du bør sjekke før avreise for å unngå utfordringer som både kan koste deg unødvendige penger, lukt og tid.

  Les mer